Lyst til å prøve

29. Oktober 2012

Sykling er mye mer enn O2-opptak, terskelverdier og melkesyre – også i en sykkelklubb!

Hvorfor skal du velge sykling?

For det første; sykling er gøy! I tillegg er sykling en unik treningsform fordi den gir deg stor effekt; både i form av kondisjon og styrke. Sykling aktiverer store muskelgrupper og hjelper deg derfor å forbedre utholdenhet og forbrenne fett. Dessuten er risikoen for belastningsskader liten; sykling er skånsomt for både ledd og skjelett. De fleste kan sykle selv om de pga skader må holde seg unna andre typer trening.

Hvorfor skal du melde deg inn i en sykkelklubb?

I en sykkelklubb inkluderes du i et miljø som er interessert i sykling på flere nivåer. Her får du tips og råd i treningen, treningskamerater, treningsopplegg og hjelp til å utvikle deg dit du ønsker uansett hvilke ambisjoner du måtte ha. Det er gøy å delta i sykkelritt sammen med folk du kjenner gjennom en sesong med felles trening.

Det er en myte at det kun er proffe syklister som er medlemmer i sykkelklubber – her er det rom for mange flere!

Hvorfor Frøy

Frøy er stor nok til at det er plass til alle – fra mosjonister til aktive på høyeste nivå. Selv om vi er en av Norges største sykkelklubber, har vi klart å opprettholde et svært godt miljø; treningskamerater utvikler seg fort til gode venner i Frøy! Medlemskap er billig, og medlemsfordelene mange. Arrangert innetrening hele vintersesongen og spennende satsningsritt for alle nivåer kan nevnes spesielt. I tillegg er det noe helt spesielt å være med på Frøy’s søndagsturer om sommeren. Rolig tempo, felles matpause, godt humør og fellesskap!